Luftëtari i UÇK-së e mallkon rëndë Musa Xhaferrin: Mbetsh gjallë si qen që t’i shohësh çikat tua…

Një prej luftëtarëve të UÇK-së, Xhem Llamallari Baruti ka ofenduar rëndë funkcionarin e lartë të BDI – së, Musa Xhaferrin. Ai nuk i ka zgjedhur fjalët për këtë përfaqësues të lartë politik.

Më poshtë e gjeni të plotë postimin e tij:

“-Përgjimet ilegale tek ne (fyrom), shumë shqetsuese, madje qofshin edhe ca pjesë të montuara.. -Respekt jo se jo, por as gjunah s’kish pas për atë gjak të derdhur nga bijtë më të mirë të Kombit, me u ba “Burri” rrëspi. -Musa Xhaferi, spo t’nemi une, se druhem se e then kryt, por të uroj të mbetsh si qen gjallë, dhe ti përjetosh se si dot luajn me çikat e tua, me çikat e vllaut tënd, me çikat e motrës tënde, me çikat e krejt familjes tënde tek bademat e Gazi Babës.

-Eh more ftyrë e gërditshme, sa Mangupin e sa Trimin e ka pas Shkupi, e i ka hangër toka, e dot mbijetosh ti n’Shkup që ke ble shtëpi me parat e pushtetit Sllav. Ditën që dot mbetësh pa pushtet dot kujtohen këto fjalë”.