McLaren rikthen modelin 570GT në vetëm tre njësi (FOTO)

Janë bërë tre vjet, që kur McLaren ka filluar të zhvillojë biznesin në Kinë, ndërsa modeli 570GT ishte i pari që e ka prodhuar në atë vend.

Pasi kjo veturë ishte shumë e pëlqyer, prodhuesi britanik do ta kthejë sërish, por në edicion të limituar në vetëm tre njësi.

Megjithëse nuk bëhen të ditura detajet, dihet se kjo makinë do të jetë e fuqishme, si dhe ka të integruar teknologji të lartë.

Për të parë këtë McLaren, duhet të pritet derisa të fillojë Shangai Auto Show 2017 ku do të prezantohet dhe mund të porositet nga të interesuarit.