Më në fund: Kjo është shishja e cila e ndalë zjarrin për një minutë

Samsung ka ndërtuar një shishe, në formë të vazos së luleve, e cila përveç funksionit dekorativ që ka luan edhe një rol shumë të rëndësishëm.


Vazoja mund të përdoret në raste emergjente, pasi në raste të zjarrit, sapo e gjuani ajo e ndalë atë.

Ajo është ndërtuar nga gjigandi teknologjik Samsung, dhe po konsiderohet si një pajisje shumë e qëlluar.

Vazoja është e mbushur me karbonat të kaliumit, dhe sapo e gjuani, ajo menjëherë e ndalë zjarrin.

Për më shumë, shikojeni videon më poshtë.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme