Mjet i pashpërthyer në Prishtinë

Policia e Kosovës raporton se ka marrë një informacion për një mjet të pashpërthyer në fshatin Hajvali të Prishtinës.


Ky mjet, i cili nuk identifikohet nga Policia raportohet të jetë gjetur dje në orët e para të ditës, nga një informacion që ka marrë nga një banor i këtij fshati.

Raportohet po ashtu se njësiti policor ka siguruar vendin e ngjarjes, ndërsa njësiti për deminim i Forcave të Sigurisë së Kosovës dhe KFOR-it Amerikan kanë larguar mjetin në mënyrë të sigurt.