Momenti kur rruga mbulohet nga uji për pak sekonda (Video)

E martë 01 Nëntor 2016 – Sakte.net

Tre persona kanë rrezikuar jetën teksa po kalonin me një taksi tip Uber në urën që lidh ishullin Lindisfarne me Mbretërinë e Bashkuar. Për shkak të baticës, rruga siç mund ta shihni edhe në videon e filmuar nga lart me dron është përmbytur pothuajse e gjitha.

 

Por pavarësisht kësaj, shoferi i taksisë i cili ndodhej së bashku me dy pasagjerë në makinë, udhëtoi deri në një pjesë të rrugës, e cila ishte në nivel më të lartë dhe e pambuluar nga uji.

Është dashur ndërhyrja e një varke shpëtimi për të shpëtuar shoferin dhe dy pasagjerët.