Mos e humbisni! Replika e komentuesit me Ramën po thyen rrjetin

Kryeministri Edi Rama u përfshi në një debat për borxhin me një komentues. Reagimet e këtij të fundit u bënë virale dhe janë shpërndarë me shpejtësi në median sociale.

Komentuesi i shkruan fillimisht Ramës se borxhi ka shkuar 81.4 përqind. “Në 100 mijë lekë që kemi në xhep, vetëm 19 mijë janë tonat. 81 mijë i kemi borxh,” shkruan ai.

Rama i përgjigjet se Japonia e ka borxhin 130 përqind.

Por reagimi tjetër i komentuesit po thyen rrjetin. “Unë them t’i japim ‘ne’ borxh Japonisë nga ato 19 mijë që na kanë ngelur”, shkruan ai.

Image

© SYRI.net