Mos prisni se do e lëshoj këtë karrige!

Deputeti i LSDM-së, Aleksandar Kiracoski gjatë seancës së sotme të Kuvendit, tha se nëse Trajko Velanovski punonte sipas Rregullores, atëherë kjo pikë e rendit të ditës do të kishte përfunduar dhe do të kishim zgjedhur kryetarin e Kuvendit.

“Për këtë shkak z. Veljanovski ose punoni në interes të qytetarëve ose lëshojeni atë karrige”, tha Kiracovski, njofton shenja.

Velanovski u kundërpërgjigj duke thënë se ai nuk ka të drejtë që të ndaloj të drejtën e fjalimeve deputetëve dhe ka theksuar se për të replikuar fjalimin e deputetit Kërsto Mukoski janë paraqitur 70 deputetë.

“Ndërsa për tu larguar nga kjo karrige duhet të pritni, këtë dëshirë nuk ua plotësojë, nuk jam ‘Baba Dimër’”, tha Velanovski.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme