Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerjeje të rrymës në disa në disa vende të Kosovës, për shkak të punimeve në rrjet

Përmes një njoftimi për media, KEDS ka treguar se për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike në disa vende të Kosovës.

Gjilan

1.

Në NS 35/10kV Artanë  (kodi 600240) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë  (Kodi: 60024003)  prej orës 10:00 deri në ora 10:15 dhe nga ora 12:45 deri në 13:00.

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan,

Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të kalbura me shtylla të reja druri 12m.

Nga LP 10kV Slivova (kodi 60024003) do të mbesin pa tension prej orës 10:00 deri në ora 13:00

NS 10/0.4kV Llajshevc 1- te Shyqa (kodi 60024003032)

NS 10/0.4kV Llajshevc 2- Fshati (kodi 60024003033

NS 10/0.4kV Dragovc (kodi 60024003034)

NS 10/0.4kV Kukavica (kodi 60024003035)

NS 10/0.4kV Gulmivoda (kodi 60024003036)

NS 10/0.4kV Afrimi Kompania – Gurëthyes (kodi 60024003039)

Vendet: Llajshevc – te Shyqa, Llajshevc – fshati, Dragovc, Kukavica, Gulmivoda dhe Afrimi

Kompania-Gurëthyes.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të kalbura me shtylla të reja druri 12m.

2.

Në NS 35/10kV Gjilani III  (kodi 600620) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Valekinca  (Kodi: 60062006)  prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme – te farmat ) dhe Velekincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësave dhe ndarësve.

3.

Në NS 35/10kV Gjilani III  (kodi 600620) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dheu i Bardhë  (Kodi: 60062013)  prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati,

Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësave dhe ndarësave.

4.

Në NS 35/10kV Gjilani III  (kodi 600620) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Përlepnica (Kodi: 60062002)  prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Prelepnica  Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafja e Bunarit, Evropa, sera, T.S. Privat,

fshati Kmetovc  Kabi, Planeti, T.S Repetitor – Maja e Gjelbër,  Prelepnica, Kosaqi, Silova, Muhaxheri.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësave dhe ndarësave.

5.

Në NS 35/10kV Gjilani III  (kodi 600620) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shillova  (Kodi: 60062003)  prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshati Shilovë

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i pozitave të ndërprerësave dhe ndarësave.

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2

Dalja 10kV Nr.38 Bregu i Diellit (Kodi:11000017) do të ndërprehet prej orës 10:00-10:10 dhe

12:50-13:00

Vendet: Pjesa e bregut te diellit te Rruga B- një pjesë, rr.Ndue Përlleshi – një pjesë, nje pjesë e rr.Hyzri

Talla, një pjesë e rr.Enver Maloku.

Arsyeja e nderprejes: Ndërrimi i furnizmit.

NS 10/0.4kV  me kod: 11000017078 do të ndërprehet prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr.Enver Maloku- një pjesë dhe rr.Hyzri Talla- një pjesë.

Arsyeja e nderprejes: Zëvendësimi i kthinave në nënstacion, me kod: 11000017078.

08.09.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Shaban Shala (kodi: 14000002011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rrugës  Afrim Zhitia dhe një pjesë e rrugës 28 Nëntori, Shkolla “Shaban Shala” dhe

Shkolla “Naim Frashëri”.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit 0.4kV në NS 10/0.4kV.

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Lp 10kV Zona Industriale (kodi: 41000009) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS

Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit të linjës dhe shkarkuesëve të mbitensionit në shtyllën

ekzistuese.

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Varrezat e Jahudive Nr 31 (Kodi:11000013) prej orës 10:00-13:00

Vendet: Varret e Jahudive, Rezervoarët, një pjesë e  Matiçanit pjesë  e rr.Isa Kastrati.

Arsyeja e ndërprerjes: Hyrje dalje për TS –in e ri te Arkos.

2.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Trasing-Gurthyesit te Kroni i Mbretit (Kodi: 16021010) prej orës 10:00-10:30

Vendet: Trasingu, Gurëthyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani, Burim Godeni.

Arsyeja e nderprerjes: Ndarja e degëzimit(deenergjizimi) i Gurethyesit në Drenas.

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Deçani (Kodi: 53000003)  prej orës 12:00 -12:10 dhe  16:00 – 16:10

Vendet: Deçan-qyteti, Deçan- KEDS, Deçan-Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj  dhe Carrabregu.

NS 10/0.4kV Rio De Zhanreo (Kodi: 53000003016) prej ores 12:00-16:00

Vendet: Restoranti Reo De Zhanreo

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kthinës hyrëse dhe dalëse të NS 10/0.4kV.

2.

Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluka (Kodi: 53000009)  prej orës 12:00 -12:10 dhe  16:00 – 16:10

Vendet: Lluka e Epërme 1 dhe  Muçaj- Llukë.

Arsyeja e nderprerjes: Lidhja unazore per furnizim te Daljes 10kV Decani.

09.09.2019

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

NS 110/10(20)kV Peja 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet:Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Bizneseve: Viva Fresh, Gacaferri etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i TSB-Qyshku Blinda 400 kVA(kodi: 51000010003) në TSSH-M të Re.

10.09.2019

Punime nga investimet

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Në Stabiliment në Bellopojë:

Dalja 10kV Batllava (Kodi: 14015001)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Dalja 10kV Sharbanët (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Kaçibegu, Bellopoja, Sibovci pjesërisht, Sharbani, Halabaku, Dyzi, Tërrnava

dhe Vanoci.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përcuesit në projektin Bellopojë –Kulla –Lot 15 ZPRRD  2019.

Prizren

1.

Në  NS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobrodi  (Kodi: 30036008) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 15:00-18:00

Vendet:  Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosava, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatari, Zym i Sharrit;

afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym,pastrimi i ujrave te zeza si dhe TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Kryerja e punimeve sipas projektit LOt 10, heqja e shtyllave të vjetra nga rrjeti si

dhe tokzimi i konzollave.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Në Stabiliment Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) degëzimi për Radishevë prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Banjë, Suriganë, Radishev dhe një pjesë e Runikut.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e perçueseve në rrjet sipas Master planit 2018 Lot 11.

Këto ndërprerjeje do të ndodhin për arsye të riparimeve në rrjet.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme