Në shtabin e BDI – së panikë e plotë, nuk kanë guxim ta pranojnë humbjen

Burime të portalit Sakte.net bëjnë të ditur se eksponentët e BDI – së nuk arrijnë ta marrin guximin që të dalin ta kumtojnë dështimin katastrofal që morrin nga Lëvizja BESA. Përkundër insistimeve që ata të paraqiten në media, deri më tani në shtabin e tyre dominon zymtësi dhe panikë e plotë./Sakte.net