Nesër skadon afati i paraqitjes së dëmeve nga përmbytjet e gushtit në Maqedoni

Nesër përfundon afati i caktuar nga qeveria për paraqitjen e dëmeve në pronat e patundshme, të tundshme, mjetet motorike, sipërfaqeve bujqësore dhe fondit të bagëtisë, të shkaktuara nga vërshimet e 6 gushtit të këtij viti.

Afati vlen për dëmet e shkaktuara në rajonin e Shkupit dhe atë të Tetovës. Prandaj, të gjithë ata persona që ende nuk i kanë paraqitur dëmet e tyre, kanë afat deri nesër në ora 16 e 30, që ta bajnë të njejtën në Gazi Babë, Haraçinë, Ilinden, Shuto Orizare dhe Tetovë, ose në njësitë rajonale të ministrisë së bujqësisë, pylltarisë dhe ujrave në Gazi Babë dhe Tetovë.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme