Newborn në kryeqytet me pamje e mesazh ndryshe

“No Walls” (Jo mure) është mesazhi i sivjetme i Newborn-it.

Simbol i pavarësisë së Kosovës Newborn, në nëntë vjetorin e lindjes së shtetit, ka ndërruar ngjyrë dhe formë.

Forma e saj ka ndryshuar pasi që dy shkronja, N dhe W janë shtrirë për toke, si shenjë kundërshtuese ndaj ndërtimeve të mureve ndarëse.

“No Walls” (Jo mure) është mesazhi i sivjetme i Newborn-it.