Një kompani ka ekspozuar mbi 1.4 miliardë adresa dhe të dhëna personale online

Eksperti i sigurisë Chris Vickery mori qasje në të dhënat e brendshme të kompanisë River City Media (RCM), përmes një lëshimi të sigurisë brenda kompanisë e cila akuzohet për mbi 1.3 miliardë emaila dhe të dhëna personale që ajo mban.

Baza e të dhënave në RCM përfshin më shumë se 1.3 miliardë të dhëna të detajuara të e-mailave dhe të dhëna tjera personale të përdoruesve.

RCM nuk i është përgjigjur akuzave se është përfshirë në dërgimin e mesazheve junk si formë e marketingut që kompania bën online.

Baza e të dhënave masive personale përmban dosjet dhe mesazhet e brendshme të dërguara nga stafi në RCM dhe dokumente në lidhje me praktikat e saj të biznesit.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme