Edhe pse pajisjet ndajnë dizajn të ngjashëm, njëra prej tyre pritet të ketë procesorin Snapdragon 835, ndërsa tjetra vjen me Snapdragon 821.

Të dy telefonat do të kena kamerën me 24MP, altoparlantë në anën frontale dhe ekran QHD AMOLED.