Pamje fantastike për adhuruesit e mbeturinave

Një hapësirë boshe ku nuk e ka prek ende betoni në Skenderaj, është mbushur plotë me bërllok.

Në mes të stadiumit “Bajram Aliu” dhe xhamisë se qytetit, një hapësirë ende nuk është prekur nga ndërtimet. Derisa të ngritët ndonjë godinë, aty mund të ketë gjësende tjera që e mbulojë gjelbërimi.

Një qytetarë i Skenderajt e ka shkrepur sot një fotografi pranë grumbullit të mbeturinave dhe e ka drejtuar si shqetësim të banorëve të atyshëm, shkruan lajmi.net.

Që të shihet nga të gjithë, dhe në mënyrë që organet komunale të marrin hapa, fotografia është publikuar në platformën ndreqe.com.