Panikë në Shkup, njerëzit ikin gjithandej

Pas ushtimës së fuqishme shumë banorë të Shkupit kanë dal nga vendbanimet dhe vendet e punës dhe kanë nisur të ikin në drejtime të ndryshme. Dyshohet se një tërmet i fuqishëm goditi Shkupin para pak çastesh./Sakte.met