PDK-AAK-NISMA e LDK-AKR- Alternativa kampion në shpenzime gjatë fushatës

Në konferencën për media organizatat   “Demokraci Plus” dhe “Çohu”, kanë prezantuar  shpenzimet që partitë politike i kanë bërë për katër ditë fushate. Sipas monitorimit të tyre, Koalicioni PDK-AAK-Nisma janë shpenzuesit më të mëdhenj. Për katër ditë fushate ky PAN ka shpenzuar 55 mijë euro për spote televizive,  e reklamim të kandidatëve.

Pas tyre  vjen koalicioni LDK-AKR-Alternativa, dhe e fundit vie Vetëvendosja.

Sipas përfaqësuesit të Demokracia Plus, qëllimi i këtij monitorimi është krahasimi i shpenzimeve  me mjetet financiare që do i deklarojnë në KQZ dhe shpenzimet qe do te dalin nga monitorimi i organizatave  gjatë fushatës zgjedhore 2017.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme