Philips vjen me monitor 34 inç me panel ultra të gjerë

Kompania Philips paralajmëroi monitorin e tij të ri prej 34 inç të lakuar, i cili në treg do të dalë më vonë gjatë këtij muaji.

Monitori Philips 349X7FJEW X Line ka panel UltraWide QHD VA, me rezolucion prej 3440 x 1440 piksel, lakesë 1800R, mbështetje për spektër të gjerë ngjyrash, lidhjen MultiView dhe mbështetjen AMD FreeSync.

Philips 349X7FJEW X Line do të jetë i përshtatshëm për përdoruesit për të cilët është i rëndësishëm multitasking, për të cilin ideal do të jetë paneli i panoramës.

ImageImage