Plagoset trupëroja i Oliver Spasovskit?

Mbrëmë në Shkup kanë ndodhur disa skena terrori në mes dy grupeve që ndiqnin një veturë e cila në një moment është rrotullisur në rrugën ”Aradhat Partizane” dhe pastaj ka ndodhur plagosja e personit D.T.

Sipas mediumeve në gjuhën maqedone, personat që kanë terrorizuar Shkupin, kanë qenë të lidhur me partitë politike në vend.

I plagosuri thuhet se ka qenë sigurimi i ministrit për Punë të Brendshme, Oliver Spasovski.

Nga MPB informojnë se gjatë këtyre orëve do të dalin me më shumë informacione.