Policia e Kosovës arreston 18 persona

Për vepra dhe incidente të ndryshme, Policia e Kosovës ka arrestuar 18 persona gjatë 24 orëve të fundit.

Në polici kanë deklaruar se arrestimet janë kryer në të gjitha rajonet e vendit ndërsa për të njëjtat është informuar edhe Prokurori i Shtetit.

Sipas policisë, prej të arrestuarve 7 janë dërguar në mbajtje ndërsa të tjerët janë liruar në procedurë të rregullt.