Prej 2001- shit Amerika i ndërroi 3 – 4 presidentë e Ali Ahmeti nuk arriti ta bëjë shqipen gjuhë zyrtare

Autor: Ridvan Azizi

Viti 2001 
Ali Ahmeti:”Gjuhën shqipe do ta bëjmë gjuhë zyrtare; do të antarsohemi në NATO, BE; shqiptarët do të jenë të barabartë me maqedonasit në ndarjen e buxhetit, në vendimarrje etj.”
Që prej atëherë e deri më sot:
1.Amerika ka ndërruar 3/4 president.
2.Messi ka fituar 5 topa te artë.
3.Në botë kanë lindur me qindra miliona foshnje. 
4.Michael Phelps ka fituar 21 medalje të arta.
5.Kosova ka fituar pavarësinë, është pranuar në FIFA dhe UEFA, ka fituar medaljen e parë në lojërat olimpike.
6.Shqipëria është kualifikuar në kampionatin Europian, është antarsuar në NATO.

Viti 2016
Ali Ahmeti:”Gjuhën shqipe do ta bëjmë gjuhë zyrtare; do të antarsohemi në NATO, BE; shqiptarët do të jenë te barabartë me maqedonasit në ndarjen e buxhetit, në vendimarrje etj.”
AUPTON?!

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme