Prishtina shpall konkurs për ndarjen e 50 banesave për familjet në gjendje të rëndë sociale

Komuna e Prishtinës ka shpallur konkurs për ndarjen e 50 banesave për familjet në gjendje të rëndë sociale, transmeton Koha.net.

Bëhet e ditur se Komuna si investitor, ka në dispozicion për këtë program të veçantë të banimit objektin banesor të ndërtuar në Hajvali, me 50 banesa, të cilat i jep me qira joprofitabile për kategoritë me gjendje të rëndë sociale ekonomike dhe të cilat nuk e kanë të zgjidhur çështjen e banimit.

KËTU mund të shikoni detajet dhe kushtet e aplikimit

.https://kk.rks-gov.net/prishtina/getattachment/5c2dff10-2f8d-4fed-b2dc-c17f490efff9/Konkurs-per-banim-te-kategorise-sociale-2016.aspx

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme