Projektligji për Ratifikimin e Marrëveshjes për kufirin shtetëror Kosovë-Mali i Zi

Qeveria e Kosovës sot ka marrë vendim për të dërguar në Kuvend ‘Projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes për kufirin shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi’.

KP ka sigurur dokumentin e plotë që ju dërgua Kuvendit nga Qeveria e Kosovës./koha.net

http://cms.koha.net/cms/f/u/20160804111214763.jpg

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë