Ratifikohet marrëveshja “Fulbright”

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes në mes të Kosovës dhe SHBA-ve për programin “Fulbright”, e cila ka për qëllim këmbimin arsimor ndërkombëtar.

Kjo marrëveshje është përkrahur nga të gjithë deputetët e Kuvendit, të cilët kanë qenë të pranishëm në këtë seancë.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë