Pse personat e bukur e kanë të vështirë të gjejnë dashurinë?

Në studimet e para e zhvilluara në këtë temë, ata zbuluan se ekziston një lidhje e fortë midis bukurisë dhe ndarjes. Studimi përfshiu dy gra të cilave iu kërkua të shihnin librat vjetorë të shkollës nga vitet 70 deri në vitet 80. Pastaj atyre iu kërkua që të vlerësonin njerëzit që, sipas mendimit të tyre, janë më tërheqës.

Pas kësaj, njerëzit përgjegjës për hulumtimin analizuan gjendjen martesore të burrave të përzgjedhur përmes bazës së të dhënave, dhe rezultatet përputheshin me faktin se këta burra ishin të divorcuar.

Një tjetër studim u krye me çifte që kanë më shumë kontakt dhe që nuk janë tërheqës fizikisht. Doli që personat e tillë nuk pushojnë së njoftuari personat e gjinisë tjetër pas një periudhe të caktuar kohe dhe humbin interesin për njerëzit e tjerë.
Megjithatë, njerëzit që janë fizikisht tërheqës, megjithëse në çifte, nuk humbin interes për të tjerët.

Studiuesit theksuan se ekziston një lidhje e qartë midis tërheqjes fizike të një personi dhe suksesit të tij në një marrëdhënie.

Në fakt, personat e bukur janë më të prirë për t’u ndarë dhe e kanë më të vështirë të gjejnë partner ideal.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme