Rasti Pista: Janë intervistuar 84 dëshmitarë dhe të dyshuar

Përmes dokumentarit “Vrasja me shumë pista” kushtuar vrasjet misterioze të Elvis Pistës, ish-menaxher i PTK-së dhe ish-kandidat për deputet i Partisë Demokratike, është bërë e ditur se lidhur me rastin ishin 84 dëshmitarë dhe të dyshuar.

Ky mund të jetë prej rasteve ku janë marrë në pyetje mësë shumti dëshmitarë dhe të dyshuar.