Rrjedhin fotot e Meizu Pro 7

Kemi parë disa prototipe dhe pastaj një foto të pjesës se pasme të Meizu Pro 7 me një ekran dytësor në anën e pasme. Tani një çift i imazheve na japin pamjen më të mirë deri tani të pajisjes.

Fotot na tregojnë dizajnin e përgjithshëm të Pro 7. Meizu ka një kamerë në pjesën e përparme, përderisa pulla home duhet të dyfishohet si një skaner me gjurmë gishtash.

Në anën e pasme, moduli kamera është pozicionuar mbi ekran dytësor në të majtë. Mund të shohim blic të dyfishtë LED dhe kamera të dyfishtë mbi ekranin dytësor të minimizuar.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme