Rusia e reklamon aeroplanin vrasës që fluturon 2414kmh (Video)

Aeroplani luftarak më i ri dhe super i avancuar i Rusisë është shfaqur duke bërë manovra ta mahnitshme në një demonstrim të frikshëm të kësaj makine vrasëse.

Kamerat e vendosura brenda aeroplanit shfaqin pamje mahnitëse të njërit prej aeroplanëve më vdekjeprurës të botës.

Sipas zyrtarëve rus, ai kulmin e shpejtësisë e ka dy herë sa shpejtësia e zërit, e barabartë me 1,500mph (2414kmh).