Shkaqet e shpërthimit ende nuk janë bërë të ditura, raporton Reuters dhe CNN Turk, transmeton Telegrafi.

Një dëshmitar ka thënë se nga shpërthimi janë thyer dritaret dhe se disa persona kanë mbetur të përgjakur, derisa gazetari i agjencisë së lajmeve Dogan raporton se ka shpërthyer një veturë. /Telegrafi/

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

15

16

17

18

19