Shqipëria goditet nga një tërmet

Një termet 3.9 ballë ka goditur qytetin e Vlores dhe Elbasanit.

Sipas të dhënave të para, tërmeti ka pasur epiqendrën 17 kilometra larg Vlorës.

Lëkudje të fuqishme janë ndjerë në të gjitha qytetet jugore të Shqipërisë.

Gjithashtu, vlen të theksohet se lëkundje më të fuqishme janë ndjerë edhe në qytetin e Elbasanit, 98 kilometra larg epiqendrës së tërmetit.