Sot Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit

Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit shënohet më 5 dhjetor.
Kjo ditë është caktuar nga Asambleja e Përgjithshme OKB-së në vitin 1985 dhe u dedikohet të gjithë atyre vullnetarëve të shumtë anembanë botës, të cilët sakrifikojnë interesat e tyre personale, në interes të shoqërisë dhe komunitetit.

Nëpërmjet lojës së dritës, ngjyrave dhe hologramit, do të kthehemi në të kaluarën, do të shohim shtëpinë e themeluesit tonë Henri Dinan, por ai vetë do të na tregojë idenë e lindjes së Kryqit të Kuq. Për vullnetarët e dalluar do t’u ndahen çmime kombëtare në shenjë falënderimi për kontributin dhe arritjet e tyre të përgjithshme në ofrimin e mbështetjes për grupet e ndryshme të synuara të popullatës në Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin 2022, thuhet në njoftimin e lëshuar nga Kryqi i Kuq.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme