Specialja do të marrë në pyetje mbi 200 persona

Prokuroria speciale ka ftuar në pyetje të paktën 200 persona nga Ohri.

Burime brenda PSP-së bëjnë të ditur se të ftuarit janë të punësuar në Sektorin për Punë të Brendshme në Ohër të cilët më parë kanë qenë në funksione udhëheqëse, në pikat rajonale të ministrive dhe institucioneve tjera shtetërore të cilat funksionojnë në Ohër.

Në Prokurorinë Speciale janë ftuar në pyetje edhe disa funksionarë tjerë të VMRO-DPMNE-së të cilët asnjëherë nuk kanë qenë në funksione ekzekutive.