Sulmohet komuna Prishtinës

Objekti i Komunës së Prishtinës është sulmuar me ngjyrë dhe shtalba pak më herët nga disa persona

Ngjyra është hedhur në muret e objektit , teksa vetë kryetari i Komunës së Prishtinës ka dal për të parë ngjarjen në fjalë.