Tentim dhunimi dhe telashet tjera në Burgun e Dubravës (Video)

Në burgun e Dubravës gjatë vitit 2016 janë pranuar 870 të burgosur të rinj. Por, aty nuk bëhet kurrfarë seleksionimi!

Kështu në të njëjtën qeli, për një afat deri në 28 ditë, dënimin mund ta vuajnë në të njëjtën dhomë si ata me dënim të gjatë edhe ata që mund të jenë dënuar për ndonjë vepër të lehtë – si borxh apo kundërvajtje.

Sipas drejtorit të burgut të Dubravës, Ismail Dibrani, kjo mund tu shkaktojë telashe.

Kohë më parë këtu kishte pasur edhe përpjekje dhunimi, që ishte parandaluar nga gardianët. Por, autoritetet nuk flasin përkëtë.

Aktualisht në burgun e Dubravës vuajnë dënimin 800 persona.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme