THAÇI : Demarkacioni kusht për liberalizimin e vizave

Presidenti i Kosoves Hashim Thaci ka thënë se demakacioni është kusht për liberalizimin e vizave.

“Pa demarkacion nuk do të ketë liberalizim të vizave me BE-në. SHBA-të dhe NATO po na përkrahin në themelimin e FAK-ut. Mbi të gjitha është qenësore se në marrjen e vendimeve nisemi nga parimi i ligjshmërisë. Nuk duhet të nisemi nga interesat tona partiake”, ka thënë presidenti Thaçi.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë