Toni Trajkovskit dhe Ilija Dimovskit iu merren pasaportat

Nuk ka paraburgim për Toni Trajkovskin, Ilija Dimovskin dhe Biljana Brishkovska Boshkovskën. Gjykata e Apelit ka vendosur që prezenca e tyre gjatë procedurës gjyqësore të sigurohet vetëm me marrjen e pasaportave. Toni Trajkovski akuzohet nga Prokuroria Speciale në rastin “TNT” për rrënimin e paligjshëm të objektit “Kosmos”.

Ilija Dimovski është i akuzuar në rastin “Titanik” për bashkim kriminl dhe keqpërdorim të mjeteve të destinuara për fushatë zgjedhore. Në të njëjtin rast është akuzuar edhe Biljana Brishkoska Boshkovska nga Ministria e Drejtësisë. Maratona e ankesave të PSP do të vazhdojë gjatë javës së ardhshme por do të përfshihet edhe Gjykata Supreme ku kanë arritur ankesat pas vendimeve të Gjykatës së Apelit.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme