Twitter Night Mode tani është automatik në Android

 

Ju e aktivizoniatë në meny dhe ju do të merrni një sfond të errët me tekst të bardhë në krahasim me tekstin e zi me një sfond të bardhë.

Megjithatë, Twitter për Android është gati për të bërë formatin e natës një funksion automatik. Duke filluar me përdoruesit beta të Twitter -it, aplikacioni do të ketë një mënyrë automatike të natës që ndizet në agim dhe në muzg për ata që cicërojnë.

Modaliteti automatik i natës do të vijë me Twitter 7.2. Pas azhurnimit, do të detyroheni të merrni modelin e rregullt dhe sapo të goditni sërish mënyrën e natës, do t’ju kërkohet të vendosni mënyrën e natës automatike nëse zgjidhni. Tipari duhet të vijë shumë shpejt publikun e Twitter.

 

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme