Vetura që është bërë pjesë e afro 50 familjeve kosovare në më pak se 6 muaj (Foto)

Sakte.net / E shtune 17 Shtator 2016 /13:38

Që nga data 12 mars 2016, apo data e lansimit të gjeneratës së 4-të të Renault Megane në Kosovë janë dorëzuar mbi 50 njësi të kësaj veture tek klientët Kosovar. Suksesi në këtë rast nuk është në numra, por në kënaqësinë që Kosovarët po përjetojnë pasi që po bëhen pronarë të kësaj veture.

Kjo makinë, sigurisht që po i ndjek hapat e suksesit të vëllezërve të vet më të vegjël Captur dhe Clio.

“Kënaqësia që e reflektojnë klientët tanë që e zgjedhin këtë veturë, është motiv shtesë për suksesin dhe popularitetin që Renault po e fiton çdo ditë e më shumë.

“Është veshtirë të përshkruhet emocioni i pronarëve të Megan-it të ri në momentin që e fillojnë vozitjen nga salloni jonë. Na bën të ndihemi krenar” deklaroi Pleurat Hashani, menaxher i shitjes tek Auto Mita, përfaqesia ekskluzive për Renault në Kosovë.

Megani i ri karakterizohet nga teknologji të shumëta, motor të dëshmuar për kualitet, shpenzime të vogla dhe çmim atraktiv nga vetem 179Euro/muaj.

Capture6

Capture5

Capture4

Capture3

Capture2

Capture1

13528767_809241982511437_5942042185112512293_n

2

13418460_799152426853726_5235227967032443275_o

13495415_808434932592142_8980892636534688395_o

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme