Vetura turke që transformohet në robot (Video)

Një kompani turke ka sjellë në realitet filmin “Transformers”, duke modifikuar një BMW e cila transformohet në një robot.

 

Falë kompanisë në Ankara, kjo veturë mund të transformohet në një robot – dhe videoja e transformimit kishte mahnitur internetin.

Videoja shfaq një BMW M3 duke shkuar në drejtim të kamerës, kur më pas fillon të transformohet në robot, transmeton Gazeta Express.

Procesi i transformimit merr më shumë kohë sesa në filma, por ia vlen të shikohet.