Sakte.net / e Enjte 22 Shtator 2016 / 11:22

Visar Ymeri, Kryetar i Lëvizjes Vetëvendosje, në seancën e parë parlamentare për sezonin vjeshtor n ë Kuvendin e Kosovës, ka thënë se marrëveshja e Demarkacionit me Malin e Zi ka përfunduar.

Ymeri, duke iu referuar marrëveshjes së përcaktimit të kufijve, tha gjithashtu se Thaçi është gabim, njofton Klan Kosova.

‘’Seanca e 1 shtatorit është fundi i marrëveshjes së Demarkacionit’’

‘’Thaci është gabim. Meqenëse kjo marrëveshje po përkrahet nga Thaçi dhe Mustafa, kërkoj nga të dy të tërhiqen nga këto mendime.’’

‘’Marrëveshja e Thaçit i humbet tokë Kosovës ‘’, ka përfunduar Kryetari i Vetëvendosjes, njofton Klan Kosova