YOUTUBE, LIVE EDHE ME REZOLUCION 4K

YouTube sjell rezolucionin më të lartë edhe për videot live. Shoqëria në fakt, ka anonçuar mbështetjen për rezolucionin 4k, të pranishëm që nga 2010 për filmat e platformës, dhe në streaming live të filmave si normalë dhe 360 gradë.

Kjo lëvizje e vë YouTube para Periscope të Twitter dhe Facebook Live për cilësinë e pamjeve. Në YouTube 4K, pra rreth 4 mijë piksel horizontalë të rezolucionit, me 60 frame për sekondë, ndërsa rivalët e kanë maksimumi 720p me 30 frame për sekondë.

Megjithatë 4K nuk është e vetmja e re e YouTube, që muajin e kaluar ka futur dhe suportin HDR, High Dynamic Range, pra kreu i përcaktimit për audiovizionin, për të cilin është i nevojshëm dhe televizori kompatibël.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme