Zhbogar: Janë plotësuar kushtet për zgjedhjet e 11 dhjetorit

Ambasadori i Bashkimit Evropian, Samuel Zhbogar porositi se Prokuroria Speciale Publike është mjeti më i mirë për përcaktimin e përgjegjësisë që del nga bisedat e përgjuara dhe i ftoi partitë politike që ta zbatojnë përkrahjen për PSP-në.

“Është i njohur pozicioni i jonë kur jemi te tema e PSP-së. Ashtu si e dini formimi i PSP-së është puna kyçe që del nga Marrëveshja e Përzhinos dhe partitë politike shumë herë janë obliguar që ta përkrahin PSP-në. Edhe ne i japim përkrahje partive politike që ta respektojnë tentimin e tyre dhe në të ardhmen ta zbatojnë përkrahjen për PSP-në. Të gjithë ju e dini se PSP nuk paraqet fund të vetëm një mjeti, gjegjësisht të mjetit më të mirë për përcaktimin e përgjegjësisë ose hetimin e përgjegjësisë që del nga bisedat e përgjuara. Ky është qëndrimi i jonë dhe nuk heqim dorë prej saj”, deklaroi ambasadori i Bashkimit Evropian në Maqedoni, Samuel Zhbogar.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme