Zyrtarët e Prishtinës duhet t’i pranojnë krimet e UÇK-së

E ashtuquajtura Zyra për Kosovë e Metohi u bëri thirrje zyrtarëve shqiptarë në Prishtinë për të treguar përgjegjësi dhe të pranojnë krimet e terroristit të UÇK-së “çmontimin” e rrjeteve kriminale dhe terroriste, të cilat, siç thonë ata, është ende jashtë qeverisë hije në krahinë.

Siç thuhet në njoftimin e Zyrës, fakti që 16 vjet të organizatave ndërkombëtare dhe institucionet e përkohshme të vetëqeverisjes në Prishtinë, nuk kanë qenë në gjendje për të gjetur dhe ndëshkuar organizatorët dhe autorët e sulmit terrorist në një autobus “Nish Express”, e cila në këtë ditë ka ndodhur në afërsi të Podujevës, minuar çdo histori sundimi i ligjit dhe demokracisë në Kosovë.