Tmerrohen banorët e Lipjanit, një objekt i mistershëm shfaqet në qiell (Foto)

Së bashku me njerëzimin kanë ekzistuar dhe misteret. Një prej mistereve më të mëdha në botë është ekzistenca e UFO-ve.

Këto foto kanë ardhur nga një lexues i Gazetës Ulpianapress, në Lipjan. Në qiell duket një objekt i shndritshëm por shumë i çuditshëm. Ky objekt nuk ishte aspak i zhurmshëm dhe gjatë gjithë kohës ishte në lëvizje. Nuk dihet në qoftë se ishte ndonjë kometë,ajroplan, satelit apo disk fluturues…