Ardita Sinani zgjidhet kryetare e komunës së Preshevës

Kuvendi komunal i Preshevës pas një seance 2 orësh me propozimin e kryetarit të kuvendit zgjodhi për kryetare të komunës së Preshevës, Ardita Sinani.

Ajo u votua nga 22 këshilltarët e pranishëm në këtë mbledhje të kuvendit komunal.

Ardita Sinani është një aktiviste e denjë e Partisë për Veprim Demokratik në Preshevë dhe deri më tani ajo ka mbajtur pozitën e kryetares së kuvendit komunal..

Kjo është seanca e parë e kuvendit komunal në Preshevë në të cilën po marrin pjesë 22 këshilltarë nga PVD, grupi i PDSH-së, BDL dhe UDSH.

Ajo falënderoi  të gjithë ata që patën besimin për të ngarkuar me këtë detyrë  dhe se do të jetë kryetare e gjithë qytetarëve të Preshevës.

“Kam kaluar shumë sfida që më kanë përgatitur ti bëjë ballë proceseve andaj me përgjegjësi do ta pranoj këtë detyrë dhe jam e sigurt se do ta kem të lehtë këtë detyre nëse kam edhe  përkrahjen tuaj”, tha Sinani pas zgjedhjes së saj. /Sakte.net/

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme