E rrallë: Qeni bëhet hero, futet në fushë dhe shpëton gol të sigurt (VIDEO)

Diçka shumë interesante ka ndodhur në ligën e tretë të Kilit.

Në një ndeshje të këtij divizioni, një qen bëhet hero duke shpëtuar gol të sigurt.

Se çfarë ndodhi tek rasti i shpëtimit të goli nga qeni, mund ta shikoni në videon e mëposhtme.