Historiani Llalla shfaq hartën ku Epiri ishte i banuar me shqiptarë

Historiani Arben Llalla ka publikuar një hartë që është futur në debatin shqiptaro-grek.

Kjo hartë gjendet në Muzeun e Athinës dhe tregon që Epiri ka qenë hershëm dhe gjithmonë i banuar nga shqiptarët.

Ja shënimi konciz i historianit:

“Epiri i banuar nga shqiptarët. Kjo hartë gjendet në muzeun e Athinë. Rikujtesë për grekët…”