Intervista SAKTË me Dardan Sejdiun

Intervista SAKTË me nënkryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje dhe nënkryetarin e Komunës së Prishtinës, Dardan Sejdiun.
Autor: Xhevdet Pozhari

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë