Intervista SAKTË me Lirak Çelaj

Intervista SAKTË me zëvendësministrin e Ministrisë së Drejtësisë dhe kryetarin e degës së PDK-së në Prishtinë, Lirak Çelaj.
Autor: Xhevdet Pozhari

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë