Ja në cilat vende kosovarët mund të udhëtojnë pa viza

Sakte.net / e Martë 27 Shtator 2016 / 12:09

Në bazë të ranglistës së pasaportave botërore, pasaporta e Kosovës është e renditur si e 85-ta me radhë.

Sipas “Global News Network”, kosovarët mund të udhëtojnë pa viza vetëm në 41 shtete të botës.

Kosova renditet poshtë shumë shteteve afrikane të tilla si Nigeria, Kongo, Liberia dhe Burundi.

Ndërsa vendet e rajonit janë renditur si më poshtë: Shqipëria (94 vende pa viza), Serbia (112), Kroacia (143), Maqedonia (107), Mali i Zi (103), dhe Bosnje dhe Hercegovina (98).

Në krye të listës janë Gjermania dhe Suedia, qytetarët e të cilit mund t’i vizitojnë 158 vende, pa pasur nevojë për të aplikuar për vizë

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme