Kjo është domethënia e shkronjës ‘E’ në celular

3G, 4G dhe pikat e WiFi janë më të njohur për ju sigurisht. Por, çfarë për shkronjën “E” që shfaqet dhe që bënë që çdo gjë të hapet shumë ngadalë?

Shkronja “E” ka kuptimin e “Edge”, ose “Normat e Zgjeruara të të Dhënave për Evolucionin GSM”, që është një lidhje interneti më e dobët se G.

Nëse e shihni këtë shkronjë edhe pse e keni celularin 3G ose 4G, atëherë operatori juaj i celularit nuk lëshon mjaftueshëm sinjal të teknologjisë G të internetit – dhe kështu ju do të përjetoni internet shumë të dobët.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme